Bosbranden in Californië

Onze reactie op de brand in Kincade in Sonoma County, Californië was een groot succes! We konden samenwerken met dezelfde organisatie waarmee we samenwerkten tijdens de branden van vorig jaar. Door ons partnerschap konden we voorraden distribueren naar evacués die in opvangcentra verbleven en naar degenen die hun huis en hun bezittingen permanent verloren hadden.

Onze partners hadden een geïmproviseerd distributiecentrum in een ongebruikt magazijn. Gezinnen en individuen konden het distributiecentrum bezoeken en voorraden ontvangen zoals niet-bederfelijk voedsel, artikelen voor persoonlijke hygiëne en nieuwe kledingstukken.

In Healdsburg en Geyserville in Sonoma County werden 174 huizen verbrand. Meer dan 77,000 hectare werden vernietigd…. waaronder veel boerderijen en wijngaarden (... wat betekent dat veel mensen samen met hun huis hun baan hebben verloren ...)

We waren echter verheugd te horen over de geweldige strategieën van CalFire om inwoners van Sonoma County te evacueren, en we waren vooral blij om te horen dat er geen levens verloren gingen als gevolg van deze Kincade Fire.

Het distributiecentrum waar onze voorraden werden verscheept, was niet alleen een plek waar mensen de dingen die ze nodig hadden konden bezoeken en halen, maar de vrijwilligers daar leverden ook voorraden aan de schuilplaatsen in de buurt waar mensen verbleven. Vanwege de wijdverbreide meerdere branden in het gebied, moesten sommigen tot 80 mijl reizen om een ​​noodopvang te vinden die ruimte voor hen had!

Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe dat moet zijn geweest.

Ik wil iedereen bedanken die voor deze inspanning heeft gedoneerd. Je vriendelijkheid wordt zo erg gewaardeerd. Ik hoop dat u ons team zult vergezellen bij het vieren van de opgeheven evacuatie en de vreugde die veel inwoners van Sonoma County moeten voelen om naar huis te gaan ... en ik hoop dat u met ons zult bidden voor degenen die nu op zoek zijn naar hun nieuwe begin.

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Een vroege start vandaag. Onze bemanning begon vanmorgen om 7 uur en laadde de trailer van onze lokale partners met vlees, zuivelproducten, verse producten, spiermelk, sportdranken en meer, die vandaag worden uitgedeeld aan lokale families en mensen in nood. We begonnen vroeg om te proberen de regen te verslaan. Om te doneren aan onze lokale inspanningen, ga naar GFtW.org/ne Neighbor om onze centrale Virginia buren in nood te ondersteunen. #lynchburgva #appomattox #charlottecountyva ...

Enkele bezienswaardigheden uit Charlotte County vandaag. We hebben dekens, Gatorade en eiwitshakes afgeleverd bij de brandweerkazerne, voor inwoners van dit gebied die sinds zaterdag zonder stroom zitten. ...

Zend ons een bericht

2 + 10 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.