Wat geeft dinsdag?

Het is weer die tijd van het jaar! Tijd voor familiebezoek, vakantiefeesten, lekker eten en cadeautjes geven. Maar temidden van alle drukte, willen we je graag uitnodigen om met ons mee te doen terwijl we pauzeren en denken aan degenen die veel minder geluk hebben.

Aanstaande dinsdag is #GivingTuesday en we zijn verheugd je de mogelijkheid te bieden om deel uit te maken van iets veel groters dan een geweldige deal bij een aankoop. Je hebt de mogelijkheid om iemands leven te veranderen! Met uw gift, ongeacht het bedrag, biedt u hoop aan iemand in het midden van hun donkerste uur. We weten hoe druk je het hebt, dus hebben we onze Giving Tuesday-webpagina geopend, zodat je niet tot dinsdag hoeft te wachten om te geven! 

Waarom zou ik geven? Gleaning?

We geloven dat je een keuze hebt wanneer je samenwerkt met een liefdadigheidsorganisatie, daarom zorgen we ervoor dat je geld zo ver mogelijk gaat om mensen in nood te helpen. Omdat onze organisatie afhankelijk is van vrijwilligers, kunt u erop vertrouwen dat we uw geld zo efficiënt mogelijk gebruiken om hulp en hoop te bieden aan degenen die pijn hebben. 

Wat levert mijn geschenk op?

Zoals u wellicht al weet, Gleaning werkt de klok rond om te geven:

  • Hulp voor degenen die door een natuurramp zijn getroffen
  • Voedsel voor de hongerigen
  • Benodigdheden voor dakloze veteranen
  • Speelgoed voor kinderen die alles kwijt zijn
  • Onderwijs voor vrouwen in ontwikkelingslanden
  • Dekens voor daklozen
  • En zoveel meer

Hoe kan ik helpen?

Je kunt je bij ons aansluiten in onze missie om Gods liefde te delen met een gekwetste wereld door simpelweg hier te klikken doneren. We zijn vereerd dat u ervoor kunt kiezen om met ons samen te werken op deze dag van het geven van goede doelen. Je bent een essentieel onderdeel van ons team!

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Een vroege start vandaag. Onze bemanning begon vanmorgen om 7 uur en laadde de trailer van onze lokale partners met vlees, zuivelproducten, verse producten, spiermelk, sportdranken en meer, die vandaag worden uitgedeeld aan lokale families en mensen in nood. We begonnen vroeg om te proberen de regen te verslaan. Om te doneren aan onze lokale inspanningen, ga naar GFtW.org/ne Neighbor om onze centrale Virginia buren in nood te ondersteunen. #lynchburgva #appomattox #charlottecountyva ...

Enkele bezienswaardigheden uit Charlotte County vandaag. We hebben dekens, Gatorade en eiwitshakes afgeleverd bij de brandweerkazerne, voor inwoners van dit gebied die sinds zaterdag zonder stroom zitten. ...

Zend ons een bericht

8 + 5 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.