Geven zorgt voor geluk en dankbaarheid

Niemand is ooit arm geworden door te geven.

-Anne Frank

Soms zijn we geneigd om ons in te houden en niet zo vrijgevig te zijn als we zouden kunnen zijn. Angst kan onze aarzeling veroorzaken. Onzekerheid over de toekomst zou ons kunnen doen stilstaan.

Maar voor degenen die bereid zijn om in geloof uit te stappen en God hun welzijn te vertrouwen, heb ik een verbazingwekkende levensverandering gezien. God aan ons gegeven en Hij heeft ons de keuze gegeven om aan anderen te geven. 

Geven brengt dankbaarheid en geluk voort.  Wat een krachtig stuk gereedschap hebben we in handen! Het maakt niet uit hoeveel opoffering er is, het is het niveau van opoffering dat voor ieder van ons het grootste rendement oplevert. En als we weten dat ons offer met grote zorg en respect wordt gewaardeerd, gewaardeerd en behandeld, is het de kers op de taart!

Ik wil jou en je gezin een bijzonder kerstseizoen wensen. Ik wil je bedanken voor je aanmoediging en steun gedurende 2019. En ik wil je vragen om een ​​fiscaal aftrekbare eindejaarsgift te doen aan het werk van Gleaning. Samen kunnen we van onze wereld een beetje een betere plek maken om te leven als we een handje helpen aan degenen die deze maand lijden.

Terwijl u zich voorbereidt om deze maand te geven aan familie, vrienden en aan degenen die minder geluk hebben, hoop ik dat u zult overwegen om toe te vertrouwen Gleaning For The World met een bijzonder cadeau. Uw geschenk wordt door ons team gebruikt om Gods liefde te delen met degenen die voor hun grootste uitdagingen staan. Samen kunnen we het verschil maken! 

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Een vroege start vandaag. Onze bemanning begon vanmorgen om 7 uur en laadde de trailer van onze lokale partners met vlees, zuivelproducten, verse producten, spiermelk, sportdranken en meer, die vandaag worden uitgedeeld aan lokale families en mensen in nood. We begonnen vroeg om te proberen de regen te verslaan. Om te doneren aan onze lokale inspanningen, ga naar GFtW.org/ne Neighbor om onze centrale Virginia buren in nood te ondersteunen. #lynchburgva #appomattox #charlottecountyva ...

Enkele bezienswaardigheden uit Charlotte County vandaag. We hebben dekens, Gatorade en eiwitshakes afgeleverd bij de brandweerkazerne, voor inwoners van dit gebied die sinds zaterdag zonder stroom zitten. ...

Zend ons een bericht

7 + 4 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.