Maak een verschil met eindejaarsgeschenken!

 'Bedenk dat de gelukkigste mensen niet degenen zijn die meer krijgen, maar degenen die meer geven. '

Wauw - hoe waar is dat! 

Het is waar in mijn leven. En terwijl ik kijk naar degenen om me heen en degenen met wie ik dagelijks omga door het werk van Gleaning For The World, klinkt het consequent waar.  

Bent u het eens? 

Ik denk dat het normaal is om te denken dat geluk voortkomt uit ontvangen - vooral omdat we een lijst samenstellen met dingen die we willen met Kerstmis. Toch merken we allemaal dat het keer op keer wordt herhaald dat levensondersteunend geluk ontstaat als we onszelf aan anderen geven. 

Zoals je weet, we geven veel aan Gleaning! We helpen mensen die in extreme armoede leven ... en mensen die proberen te herstellen van natuurrampen en door mensen veroorzaakte rampen.  

Terwijl we flessen water en dekens, medische benodigdheden en maaltijden, tandenborstels en teddyberen uitdelen, zien we een reactie van dankbaarheid en dankzegging. Degenen die de hulp ontvangen, worden aangemoedigd, bekrachtigd en uitgerust om overeind te komen - om te geloven dat de huidige omstandigheden kunnen veranderen, zullen veranderen en dat de toekomst er rooskleuriger uitziet. 

Maar voor degenen die geven ... degenen die de goederen leveren ... degenen die de financiering verstrekken ... degenen die vrijwilligerswerk doen en de goederen inpakken en laden en uitdelen, zie ik een geest van geluk. Voor mij is het onbetaalbaar om naar te kijken. 

Zoals u weet, biedt het einde van het jaar de perfecte gelegenheid om steun te geven aan de non-profitorganisaties waar u achter staat door een financieel geschenk te geven. Overweeg je om een ​​fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk te geven Gleaning vandaag? Samen kunnen we een verschil maken voor degenen die Gods liefde moeten voelen tijdens hun meest wanhopige momenten. 

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Een vroege start vandaag. Onze bemanning begon vanmorgen om 7 uur en laadde de trailer van onze lokale partners met vlees, zuivelproducten, verse producten, spiermelk, sportdranken en meer, die vandaag worden uitgedeeld aan lokale families en mensen in nood. We begonnen vroeg om te proberen de regen te verslaan. Om te doneren aan onze lokale inspanningen, ga naar GFtW.org/ne Neighbor om onze centrale Virginia buren in nood te ondersteunen. #lynchburgva #appomattox #charlottecountyva ...

Enkele bezienswaardigheden uit Charlotte County vandaag. We hebben dekens, Gatorade en eiwitshakes afgeleverd bij de brandweerkazerne, voor inwoners van dit gebied die sinds zaterdag zonder stroom zitten. ...

Zend ons een bericht

15 + 4 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.