Aardbevingen in Puerto Rico, branden in Australië en tornado's van Texas tot Tennessee

Wanneer het noodlot toeslaat, zijn er veel stappen die we moeten nemen voordat we bepalen of dit haalbaar is Gleaning reageren. Van buiten naar binnen kijkend, lijkt het misschien een goed idee: "Er is een ramp gebeurd ... stuur hulp!"

Hoewel we allemaal de wens hebben om te helpen ... zijn er verschillende logistieke details die eerst moeten worden uitgewerkt.

We hebben bijvoorbeeld gekregen best goed bij het verzamelen, sorteren en verzenden van benodigdheden aan mensen in nood ... durf ik te zeggen, we zijn waarschijnlijk op expertniveau hiermee! 

Maar wanneer het noodlot toeslaat, is onze eerste stap het vinden van een distributiepartner - dat wil zeggen een gelijkgestemde partner die de artikelen die we verzenden zal ontvangen en distribueren - in het door de storm getroffen gebied. We hebben partners over de hele wereld via ons netwerk, maar het kost tijd om iemand op de juiste locatie te vinden (vooral in een gebied waar we nog niet eerder hebben gewerkt) om de slachtoffers van elke ramp te helpen. 

Zodra we een geschikte partner hebben bevestigd, is de tweede vraag die we hen moeten stellen: "kan uw faciliteit een tractoraanhangwagen vol voorraden herbergen, en de honderden of duizenden mensen die naar uw locatie komen om hulp te ontvangen? ' ... Gevolgd door vragen als "Hoe gaat u de benodigdheden lossen? Heeft u voldoende vierkante meters om deze voorraden te bewaren? Heeft u een heftruck? En heb je mensen om je te helpen een succesvolle distributie uit te voeren? ' 

Logistiek: het is wat we doen. Om ervoor te zorgen dat alles net zo soepel verloopt aan de kant van de aanboddistributie als aan onze kant, willen we zeker weten dat we het weten alle de antwoorden voordat we zelfs maar beginnen aan onze reactie op rampen.

Ik wil dat je weet dat we de afgelopen week hard hebben gewerkt. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan, contact opgenomen met huidige partners, nieuwe partners bereikt, virtuele vergaderingen (elke dag) bijgewoond met andere non-profitorganisaties en geprobeerd te bepalen of we kunnen reageren op een van de rampen Ik heb hierboven vermeld ... en zo ja, hoe. Wat is de grootste behoefte? Hoe kunnen we helpen? 

Blijf ons volgen voor meer informatie over Puerto Rico, Australië en de zuidelijke Verenigde Staten. 

We evalueren elke ramp zorgvuldig om de beste rol te bepalen Gleaning kan spelen terwijl deze catastrofale gebeurtenissen zich ontvouwen.  

Bidt u alstublieft met ons mee voor al degenen die door deze rampen zijn getroffen, en overweeg alsjeblieft een bezoek te brengen aan onze donatiepagina voor hulp bij rampen om een ​​gift van welk bedrag dan ook te delen, die ons zal helpen ons voor te bereiden op de volgende respons bij rampen. Om onze donatiepagina te vinden, gewoon Klik hier

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Als januari 2021 begint, wilt u overwegen om een ​​terugkerend fenomeen te worden Gleaning For The World donateur? Uw automatisch terugkerende maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse donatie helpt ons om Gods liefde en het voorzien in behoeften lokaal, nationaal en over de hele wereld te blijven delen. Vorig jaar was moeilijk voor iedereen, ook voor non-profitorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen zoals jij om JA te zeggen en een automatisch terugkerend geschenk te geven Gleaning. Ga naar GFTW.org/recurringgift voor meer informatie over onze plannen voor 2021 en hoe uw terugkerende gift kan helpen! U kunt zich vandaag aanmelden en als er ooit een tijd is om uw terugkerende geschenk te annuleren, hoeft u alleen maar te bellen: geen gedoe en geen vragen. We zijn dankbaar voor elke gift die een donateur geeft, omdat hierdoor meer mensen kunnen worden geholpen Gleaning For The World. #geef #non-profit #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #gleaningvoor de wereld ...

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen.

2020 was een behoorlijk jaar - een jaar dat we niet snel zullen vergeten, maar hier bij Gleaning, we kijken vooruit naar alles wat 2021 te bieden heeft en we hopen op het beste. We zijn dankbaar dat we 2021 met u aan onze zijde mogen beginnen.

Een afhaalmaaltijd uit 2020 is om te onthouden hoe belangrijk het is om je buurman te helpen. In 2021 zijn we van plan onze programma's uit te breiden om nog meer van onze buren hier lokaal en over de hele wereld te helpen. We hopen dat je bij ons blijft om het allemaal te zien ontvouwen.

Gelukkig nieuwjaar voor jou en de jouwe! Moge God u en al uw inspanningen dit jaar zegenen.
#roanokeva #smithmountainlake #bedfordva #lynchburgva # 2021 #happynewyear
...

Vandaag is de laatste dag van 2020 - een dag waar zo velen grappen over hebben gemaakt:

"2021 kan hier niet snel genoeg komen." "Wanneer eindigt 2020?"

Nou, het is hier, mensen. Eindelijk is hij er! 2020 veroorzaakte een wereldwijde pandemie en een recordaantal natuurrampen. We hebben het drukker dan ooit en we hebben uw voortdurende steun nodig om ons te helpen bij onze missie om Gods liefde te delen en in tastbare behoeften te voorzien in 2021.

Het aftellen is begonnen ... en dat betekent dat u tot middernacht vanavond uw fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk kunt geven aan Gleaning For The World. Uw donatie, ongeacht het bedrag, zal ons helpen onze missie voort te zetten om mensen in nood in 2021 te dienen. Doneer door vandaag uw cheque te mailen naar GFTW PO Box 645 Concord, VA, of door te doneren (per kaart of e-cheque) bij GFTW .org / HOPE

Hier is een gezond en vredig 2021. #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #appomattox #gleaningvoor de wereld
...

Zend ons een bericht

5 + 7 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.