Tornado-hulp in Tennessee

De beelden van vernietiging van de tornado van gisterenochtend in Nashville, TN en de omliggende provincies zijn in mijn gedachten teruggekomen sinds ik het nieuws voor het eerst zag. 

Verwoestende verhalen van bewoners die nog steeds op zoek zijn naar dierbaren, verhalen over de 25 slachtoffers, kinderen en volwassenen die als gevolg van deze storm zijn omgekomen, en de verhalen van degenen die het hebben meegemaakt, breken mijn hart. Zoals je je kunt voorstellen, hebben ze zojuist een van de meest traumatische gebeurtenissen meegemaakt die een persoon kan doormaken.

Onze gebeden worden opgeheven voor de inwoners van midden Tennessee. Onze gebeden zijn opgeheven en ons team is in beweging geweest en is gisteren begonnen met onze reactie. Vanmorgen zijn we begonnen met een collectie bij onze plaatselijke Sam's Club aan Ward's Road in Lynchburg, VA om noodvoorraden en onderdakartikelen te verzamelen. 

Naast noodhulpgoederen hebben we ook financiële donaties nodigs om deze inspanning te ondersteunen. Bezoek GFTW.org/tn-tornadoes voor meer informatie of druk op de rode knop hieronder om een ​​financiële donatie te doen. Zoals het geval is bij elke hulpactie bij rampen Gleaning, 100% van uw donatie wordt direct gebruikt zoals het bedoeld is: om de kosten te dekken die verband houden met het krijgen van hulpgoederen naar Tennessee. 

Laten we samenwerken om mensen in nood nu te helpen. Doneer alsjeblieft als je kunt. 

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Zijn barmhartigheden zijn elke ochtend nieuw. ...

Contact

7539 Stage Rd
Concord, VA, 24538

+434 (993) 3600

Zend ons een bericht

15 + 6 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.