Tornado-hulp in Tennessee

De beelden van vernietiging van de tornado van gisterenochtend in Nashville, TN en de omliggende provincies zijn in mijn gedachten teruggekomen sinds ik het nieuws voor het eerst zag. 

Verwoestende verhalen van bewoners die nog steeds op zoek zijn naar dierbaren, verhalen over de 25 slachtoffers, kinderen en volwassenen die als gevolg van deze storm zijn omgekomen, en de verhalen van degenen die het hebben meegemaakt, breken mijn hart. Zoals je je kunt voorstellen, hebben ze zojuist een van de meest traumatische gebeurtenissen meegemaakt die een persoon kan doormaken.

Onze gebeden worden opgeheven voor de inwoners van midden Tennessee. Onze gebeden zijn opgeheven en ons team is in beweging geweest en is gisteren begonnen met onze reactie. Vanmorgen zijn we begonnen met een collectie bij onze plaatselijke Sam's Club aan Ward's Road in Lynchburg, VA om noodvoorraden en onderdakartikelen te verzamelen. 

Naast noodhulpgoederen hebben we ook financiële donaties nodigs om deze inspanning te ondersteunen. Bezoek GFTW.org/tn-tornadoes voor meer informatie of druk op de rode knop hieronder om een ​​financiële donatie te doen. Zoals het geval is bij elke hulpactie bij rampen Gleaning, 100% van uw donatie wordt direct gebruikt zoals het bedoeld is: om de kosten te dekken die verband houden met het krijgen van hulpgoederen naar Tennessee. 

Laten we samenwerken om mensen in nood nu te helpen. Doneer alsjeblieft als je kunt. 

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Als januari 2021 begint, wilt u overwegen om een ​​terugkerend fenomeen te worden Gleaning For The World donateur? Uw automatisch terugkerende maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse donatie helpt ons om Gods liefde en het voorzien in behoeften lokaal, nationaal en over de hele wereld te blijven delen. Vorig jaar was moeilijk voor iedereen, ook voor non-profitorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen zoals jij om JA te zeggen en een automatisch terugkerend geschenk te geven Gleaning. Ga naar GFTW.org/recurringgift voor meer informatie over onze plannen voor 2021 en hoe uw terugkerende gift kan helpen! U kunt zich vandaag aanmelden en als er ooit een tijd is om uw terugkerende geschenk te annuleren, hoeft u alleen maar te bellen: geen gedoe en geen vragen. We zijn dankbaar voor elke gift die een donateur geeft, omdat hierdoor meer mensen kunnen worden geholpen Gleaning For The World. #geef #non-profit #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #gleaningvoor de wereld ...

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen.

2020 was een behoorlijk jaar - een jaar dat we niet snel zullen vergeten, maar hier bij Gleaning, we kijken vooruit naar alles wat 2021 te bieden heeft en we hopen op het beste. We zijn dankbaar dat we 2021 met u aan onze zijde mogen beginnen.

Een afhaalmaaltijd uit 2020 is om te onthouden hoe belangrijk het is om je buurman te helpen. In 2021 zijn we van plan onze programma's uit te breiden om nog meer van onze buren hier lokaal en over de hele wereld te helpen. We hopen dat je bij ons blijft om het allemaal te zien ontvouwen.

Gelukkig nieuwjaar voor jou en de jouwe! Moge God u en al uw inspanningen dit jaar zegenen.
#roanokeva #smithmountainlake #bedfordva #lynchburgva # 2021 #happynewyear
...

Vandaag is de laatste dag van 2020 - een dag waar zo velen grappen over hebben gemaakt:

"2021 kan hier niet snel genoeg komen." "Wanneer eindigt 2020?"

Nou, het is hier, mensen. Eindelijk is hij er! 2020 veroorzaakte een wereldwijde pandemie en een recordaantal natuurrampen. We hebben het drukker dan ooit en we hebben uw voortdurende steun nodig om ons te helpen bij onze missie om Gods liefde te delen en in tastbare behoeften te voorzien in 2021.

Het aftellen is begonnen ... en dat betekent dat u tot middernacht vanavond uw fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk kunt geven aan Gleaning For The World. Uw donatie, ongeacht het bedrag, zal ons helpen onze missie voort te zetten om mensen in nood in 2021 te dienen. Doneer door vandaag uw cheque te mailen naar GFTW PO Box 645 Concord, VA, of door te doneren (per kaart of e-cheque) bij GFTW .org / HOPE

Hier is een gezond en vredig 2021. #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #appomattox #gleaningvoor de wereld
...

Zend ons een bericht

9 + 2 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.