Coronavirus Updates maart 2020

Centrum voor ziektebestrijding waarschuwt dat coronavirus zich snel in de VS verspreidt
Wereldwijd dodental escaleert
Zuid-Korea rapporteert 1,146 gevallen
Irans onderminister van Volksgezondheid Contracts Coronavirus
Zaken overschreden 320 in Italië - tien doden
Infecties blijven toenemen na cruiseschip Fiasco in Japan
Coronavirus wordt een grote bedreiging in Afrika
Amerikanen moeten zich voorbereiden op een coronaviruscrisis
Aandelen vallen naarmate het coronavirus zich verspreidt

De krantenkoppen zijn genoeg om rillingen over je rug te krijgen! Overal waar je komt, dit
mogelijke pandemie treft elk levensgebied - en verspreidt zich snel over de hele wereld.

Het is moeilijk te geloven dat slechts acht weken geleden nog niemand van het coronavirus had gehoord. De New York Times noemde het voor het eerst op 8 januari en zei dat er "geen bewijs was dat het nieuwe virus gemakkelijk door mensen wordt verspreid". Wat een verschil maken een paar weken!

Hoewel in China meerdere steden in wezen zijn opgesloten, verwachten de federale gezondheidsautoriteiten in de Verenigde Staten een voortdurende overdracht van het virus en roepen ze bedrijven, scholen en gemeenschappen op om zich te schrap te zetten en mogelijke uitbraken te plannen. Zoals een gezondheidsexpert duidelijk maakte: "De vraag is niet of het virus zich in de VS zal uitbreiden, de vraag is wanneer ... en de verstoring van het dagelijks leven ernstig kan zijn."

Wow.

Toen het nieuws begin februari mijn bureau bereikte over hoe dodelijk dit zou kunnen zijn, zijn we begonnen met het organiseren en verlenen van hulp over de hele wereld:

  • We hebben 95,480 beschermende maskers en 3,465 beschermende kledingstukken naar China verzonden om te proberen te stoppen
    zijn verspreiding naar belangrijke steden.
  • Voor partners in West-Afrika hebben we een zeecontainer voorbereid die 1,573,000 bevat
    maskers en 2,500 beschermende overalls - het is onderweg naar belangrijke ziekenhuizen in dat land.
  • We zijn begonnen met het opslaan van maskers in ons magazijn om hulp te bieden binnen de Verenigde Staten
    Staten.

We blijven dagelijks hulpvragen ontvangen van onze strategische partners over de hele wereld, met ernstige bezorgdheid over de mogelijke verspreiding van het virus in hun land en de beperkte gezondheidsdiensten om wijdverspreide uitbraken effectief te bestrijden. Bovendien hebben we uit de eerste hand geleerd dat zoiets als dit virus niet in één land of regio kan voorkomen. Het zal zich verspreiden.

Hoe meer we het echter vertragen en de overdracht ervan beperken, hoe groter de kans dat we levens kunnen redden en de impact in de VS kunnen verminderen

Met dat in gedachten kom ik vandaag naar u toe met een dringend verzoek om financiering. We moeten zoveel mogelijk maskers, kledingstukken, handschoenen en ondersteunende materialen beveiligen om te helpen in deze potentieel rampzalige situatie.

Uw geschenk van vandaag zal levens redden. Geen twijfel daarover.

Uw gift van vandaag zal uw gezin en uw buren ten goede komen. Geen twijfel daarover.

Uw geschenk van vandaag zal wereldwijd een grote impact hebben. Geen twijfel daarover.

Overweeg alstublieft vandaag uw meest genereuze geschenk. We kunnen alleen zoveel doen als u ons machtigt. Mijn gebed is dat we niet binnen een paar weken op deze situatie terugkijken en wensten dat we nu wat meer hadden opgeofferd om ongecontroleerde ravage te voorkomen.

Zoals u wellicht weet, verspreiden coronavirussen zich van persoon tot persoon door hoesten en niezen. Aangenomen wordt dat het risico tot een minimum wordt beperkt door ten minste zes voet van andere mensen te blijven. Je handen wassen is een must. Doe wat je kunt om jezelf te beschermen en naar te kijken Gleaning For The World om uw eerstelijns partner te zijn in deze kritieke strijd.

God zegene je voor wat je besluit te doen.

Doneer nu

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Als januari 2021 begint, wilt u overwegen om een ​​terugkerend fenomeen te worden Gleaning For The World donateur? Uw automatisch terugkerende maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse donatie helpt ons om Gods liefde en het voorzien in behoeften lokaal, nationaal en over de hele wereld te blijven delen. Vorig jaar was moeilijk voor iedereen, ook voor non-profitorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen zoals jij om JA te zeggen en een automatisch terugkerend geschenk te geven Gleaning. Ga naar GFTW.org/recurringgift voor meer informatie over onze plannen voor 2021 en hoe uw terugkerende gift kan helpen! U kunt zich vandaag aanmelden en als er ooit een tijd is om uw terugkerende geschenk te annuleren, hoeft u alleen maar te bellen: geen gedoe en geen vragen. We zijn dankbaar voor elke gift die een donateur geeft, omdat hierdoor meer mensen kunnen worden geholpen Gleaning For The World. #geef #non-profit #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #gleaningvoor de wereld ...

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen.

2020 was een behoorlijk jaar - een jaar dat we niet snel zullen vergeten, maar hier bij Gleaning, we kijken vooruit naar alles wat 2021 te bieden heeft en we hopen op het beste. We zijn dankbaar dat we 2021 met u aan onze zijde mogen beginnen.

Een afhaalmaaltijd uit 2020 is om te onthouden hoe belangrijk het is om je buurman te helpen. In 2021 zijn we van plan onze programma's uit te breiden om nog meer van onze buren hier lokaal en over de hele wereld te helpen. We hopen dat je bij ons blijft om het allemaal te zien ontvouwen.

Gelukkig nieuwjaar voor jou en de jouwe! Moge God u en al uw inspanningen dit jaar zegenen.
#roanokeva #smithmountainlake #bedfordva #lynchburgva # 2021 #happynewyear
...

Vandaag is de laatste dag van 2020 - een dag waar zo velen grappen over hebben gemaakt:

"2021 kan hier niet snel genoeg komen." "Wanneer eindigt 2020?"

Nou, het is hier, mensen. Eindelijk is hij er! 2020 veroorzaakte een wereldwijde pandemie en een recordaantal natuurrampen. We hebben het drukker dan ooit en we hebben uw voortdurende steun nodig om ons te helpen bij onze missie om Gods liefde te delen en in tastbare behoeften te voorzien in 2021.

Het aftellen is begonnen ... en dat betekent dat u tot middernacht vanavond uw fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk kunt geven aan Gleaning For The World. Uw donatie, ongeacht het bedrag, zal ons helpen onze missie voort te zetten om mensen in nood in 2021 te dienen. Doneer door vandaag uw cheque te mailen naar GFTW PO Box 645 Concord, VA, of door te doneren (per kaart of e-cheque) bij GFTW .org / HOPE

Hier is een gezond en vredig 2021. #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #appomattox #gleaningvoor de wereld
...

Zend ons een bericht

5 + 14 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.