Gleaning Reageert op Pasen 2020

Uit gegevens blijkt dat 105 tornado's de VS iets meer dan een week geleden op 12 en 13 april troffen, zich van Texas naar Florida verspreidden, via de Carolinas reikten en naar Tennessee en Maryland trokken.

Een F-4-tornado trof het landelijke gebied van Moss, Mississippi met 190 mph en werd gevolgd als de breedste storm ooit in de staat, verspreidde zich bijna 2 mijl breed en brak door 91 mijl voordat hij verdween. Deze enorme twister liet 212 huizen in Moss volledig verwoest en 249 met ernstige schade.

De chef van de brandweer van Mossville, Doyle Webb, legde de omvang van de vernietiging telefonisch uit aan onze medewerkers. Hij zei: "binnen een mijl van waar ik sta, zijn er 100 huizen die volledig zijn verwoest, en alles wat de mensen konden redden, werd vervoerd in een emmer van 5 gallon."

Stel je voor ... je hele huishouden - vernietigd, en al je bezittingen passen nu in een emmer van 5 gallon. Mijn hart breekt voor hen!
We willen zoveel mogelijk mensen helpen, en we zullen beginnen met het verzenden van onze eerste vrachtwagenlading noodhulpgoederen naar Moss, MS. Ons plan is om door te gaan met het verzenden van benodigdheden waar dat nodig is, zolang er middelen beschikbaar zijn.

Vanwege COVID-19 beperkingen en voorschriften, Gleaning's collectie ziet er deze keer anders uit. We zullen geen productdonaties van het publiek vragen op onze gebruikelijke locatie aan Ward's Road in Lynchburg, VA.

In plaats daarvan zijn we alleen op zoek naar financiële donaties, en we zullen die donaties gebruiken om dringend noodzakelijke items te kopen, zoals niet-bederfelijk voedsel, gezonde sappen, items voor persoonlijke verzorging en schoonmaakproducten van lokale bedrijven. We hopen ook dat we, indien mogelijk, wat papieren producten kunnen leveren voor de slachtoffers van de tornado. Normaal gesproken zijn in onze vrachtwagens meerdere pallets met papierproducten opgenomen voor hulp bij rampen.

Als u kunt doneren, alstublieft Klik hier, of stuur een donatiecheque naar GFTW, Postbus 645 Concord, VA 24538. We hebben nu ook een Text-To-Give-optie. Om per sms te geven, sms je eenvoudig het woord Tornado naar 1-434-208-1878 en je ontvangt een sms terug met de link naar ons beveiligde donatieformulier.

Ik kan niet genoeg "dankjewel" zeggen, maar ik zeg het nog een keer. Bedankt voor je voortdurende steun aan onze bediening! Als u in staat bent om te doneren voor deze hulp, zal uw vrijgevigheid een zegen zijn voor degenen die de meest verwoestende tijd van hun leven doormaken. Ze zijn tegelijkertijd getroffen door twee rampen: Covid-19 en deze verwoestende stormen.

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Als januari 2021 begint, wilt u overwegen om een ​​terugkerend fenomeen te worden Gleaning For The World donateur? Uw automatisch terugkerende maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse donatie helpt ons om Gods liefde en het voorzien in behoeften lokaal, nationaal en over de hele wereld te blijven delen. Vorig jaar was moeilijk voor iedereen, ook voor non-profitorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen zoals jij om JA te zeggen en een automatisch terugkerend geschenk te geven Gleaning. Ga naar GFTW.org/recurringgift voor meer informatie over onze plannen voor 2021 en hoe uw terugkerende gift kan helpen! U kunt zich vandaag aanmelden en als er ooit een tijd is om uw terugkerende geschenk te annuleren, hoeft u alleen maar te bellen: geen gedoe en geen vragen. We zijn dankbaar voor elke gift die een donateur geeft, omdat hierdoor meer mensen kunnen worden geholpen Gleaning For The World. #geef #non-profit #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #gleaningvoor de wereld ...

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen.

2020 was een behoorlijk jaar - een jaar dat we niet snel zullen vergeten, maar hier bij Gleaning, we kijken vooruit naar alles wat 2021 te bieden heeft en we hopen op het beste. We zijn dankbaar dat we 2021 met u aan onze zijde mogen beginnen.

Een afhaalmaaltijd uit 2020 is om te onthouden hoe belangrijk het is om je buurman te helpen. In 2021 zijn we van plan onze programma's uit te breiden om nog meer van onze buren hier lokaal en over de hele wereld te helpen. We hopen dat je bij ons blijft om het allemaal te zien ontvouwen.

Gelukkig nieuwjaar voor jou en de jouwe! Moge God u en al uw inspanningen dit jaar zegenen.
#roanokeva #smithmountainlake #bedfordva #lynchburgva # 2021 #happynewyear
...

Vandaag is de laatste dag van 2020 - een dag waar zo velen grappen over hebben gemaakt:

"2021 kan hier niet snel genoeg komen." "Wanneer eindigt 2020?"

Nou, het is hier, mensen. Eindelijk is hij er! 2020 veroorzaakte een wereldwijde pandemie en een recordaantal natuurrampen. We hebben het drukker dan ooit en we hebben uw voortdurende steun nodig om ons te helpen bij onze missie om Gods liefde te delen en in tastbare behoeften te voorzien in 2021.

Het aftellen is begonnen ... en dat betekent dat u tot middernacht vanavond uw fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk kunt geven aan Gleaning For The World. Uw donatie, ongeacht het bedrag, zal ons helpen onze missie voort te zetten om mensen in nood in 2021 te dienen. Doneer door vandaag uw cheque te mailen naar GFTW PO Box 645 Concord, VA, of door te doneren (per kaart of e-cheque) bij GFTW .org / HOPE

Hier is een gezond en vredig 2021. #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #appomattox #gleaningvoor de wereld
...

Zend ons een bericht

3 + 4 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.