#GivingTuesdayNow

Je bent waarschijnlijk bekend met #GivingTuesday (de dinsdag na Thanksgiving), een dag die internationaal wordt gevierd, waarin we worden aangemoedigd om een ​​donatie te geven aan de non-profitorganisaties waar we achter staan. 

Vanwege COVID-19, de mensen achter #GivingTuesday hebben op dinsdag 5 mei een speciale dag van geven gecreëerdth. Ze noemen het #GivingTuesdayNOW.

Non-profitorganisaties vertrouwen op donaties om hun organisaties draaiende te houden. Met de huidige economische problemen rond COVID-19, en vooral met veel mensen zonder werk, hebben financiële donaties overal geleden ... inclusief hier bij Gleaning.

We hebben een speciale donatiepagina opgezet voor #GivingTuesdayNOW. De donaties die u voor deze speciale dag geeft, worden gebruikt voor de dingen waar niemand graag aan denkt - maar het is nodig om een ​​organisatie draaiende te houden: dat klopt ... Overhead (elektriciteit, printerpapier, telefoonrekeningen, enz.) 

Uw donatie helpt ons om mensen in nood gedurende deze periode te blijven helpen. We zijn druk bezig geweest met het verdelen van 45,000 pond aardappelen voor hongerige gezinnen en individuen, en we leveren PPE (Personal Protective Equipment) voor medische hulpverleners en eerstehulpverleners in heel centraal Virginia. We hebben ook voorraden naar Nashville, TN en Moss, MS gestuurd, nadat verwoestende tornado's er doorheen trokken en veel daklozen achterbleven. ... en ons internationale werk gaat ook door. Armoede houdt niet op wanneer er een pandemie opduikt. Als iets, het wordt erger.

#GivingTuesdayNOW wordt gevierd op 5 meithu hoeft echter niet tot die tijd te wachten om aan deze zaak te doneren. Klik op de onderstaande knop om onze te bezoeken #GivingTuesdayNOW donatiepagina. Alle donaties die tussen vandaag en aanstaande dinsdag op deze pagina worden gegeven, zijn bestemd om te helpen Gleaning terwijl we doorgaan met ons werk om mensen in nood te helpen in deze ongekende tijd. 

SCHENK

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Als januari 2021 begint, wilt u overwegen om een ​​terugkerend fenomeen te worden Gleaning For The World donateur? Uw automatisch terugkerende maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse donatie helpt ons om Gods liefde en het voorzien in behoeften lokaal, nationaal en over de hele wereld te blijven delen. Vorig jaar was moeilijk voor iedereen, ook voor non-profitorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen zoals jij om JA te zeggen en een automatisch terugkerend geschenk te geven Gleaning. Ga naar GFTW.org/recurringgift voor meer informatie over onze plannen voor 2021 en hoe uw terugkerende gift kan helpen! U kunt zich vandaag aanmelden en als er ooit een tijd is om uw terugkerende geschenk te annuleren, hoeft u alleen maar te bellen: geen gedoe en geen vragen. We zijn dankbaar voor elke gift die een donateur geeft, omdat hierdoor meer mensen kunnen worden geholpen Gleaning For The World. #geef #non-profit #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #gleaningvoor de wereld ...

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen.

2020 was een behoorlijk jaar - een jaar dat we niet snel zullen vergeten, maar hier bij Gleaning, we kijken vooruit naar alles wat 2021 te bieden heeft en we hopen op het beste. We zijn dankbaar dat we 2021 met u aan onze zijde mogen beginnen.

Een afhaalmaaltijd uit 2020 is om te onthouden hoe belangrijk het is om je buurman te helpen. In 2021 zijn we van plan onze programma's uit te breiden om nog meer van onze buren hier lokaal en over de hele wereld te helpen. We hopen dat je bij ons blijft om het allemaal te zien ontvouwen.

Gelukkig nieuwjaar voor jou en de jouwe! Moge God u en al uw inspanningen dit jaar zegenen.
#roanokeva #smithmountainlake #bedfordva #lynchburgva # 2021 #happynewyear
...

Vandaag is de laatste dag van 2020 - een dag waar zo velen grappen over hebben gemaakt:

"2021 kan hier niet snel genoeg komen." "Wanneer eindigt 2020?"

Nou, het is hier, mensen. Eindelijk is hij er! 2020 veroorzaakte een wereldwijde pandemie en een recordaantal natuurrampen. We hebben het drukker dan ooit en we hebben uw voortdurende steun nodig om ons te helpen bij onze missie om Gods liefde te delen en in tastbare behoeften te voorzien in 2021.

Het aftellen is begonnen ... en dat betekent dat u tot middernacht vanavond uw fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk kunt geven aan Gleaning For The World. Uw donatie, ongeacht het bedrag, zal ons helpen onze missie voort te zetten om mensen in nood in 2021 te dienen. Doneer door vandaag uw cheque te mailen naar GFTW PO Box 645 Concord, VA, of door te doneren (per kaart of e-cheque) bij GFTW .org / HOPE

Hier is een gezond en vredig 2021. #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #appomattox #gleaningvoor de wereld
...

Zend ons een bericht

5 + 1 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.