#GivingTuesdayNow

Je bent waarschijnlijk bekend met #GivingTuesday (de dinsdag na Thanksgiving), een dag die internationaal wordt gevierd, waarin we worden aangemoedigd om een ​​donatie te geven aan de non-profitorganisaties waar we achter staan. 

Vanwege COVID-19, de mensen achter #GivingTuesday hebben op dinsdag 5 mei een speciale dag van geven gecreëerdth. Ze noemen het #GivingTuesdayNOW.

Non-profitorganisaties vertrouwen op donaties om hun organisaties draaiende te houden. Met de huidige economische problemen rond COVID-19, en vooral met veel mensen zonder werk, hebben financiële donaties overal geleden ... inclusief hier bij Gleaning.

We hebben een speciale donatiepagina opgezet voor #GivingTuesdayNOW. De donaties die u voor deze speciale dag geeft, worden gebruikt voor de dingen waar niemand graag aan denkt - maar het is nodig om een ​​organisatie draaiende te houden: dat klopt ... Overhead (elektriciteit, printerpapier, telefoonrekeningen, enz.) 

Uw donatie helpt ons om mensen in nood gedurende deze periode te blijven helpen. We zijn druk bezig geweest met het verdelen van 45,000 pond aardappelen voor hongerige gezinnen en individuen, en we leveren PPE (Personal Protective Equipment) voor medische hulpverleners en eerstehulpverleners in heel centraal Virginia. We hebben ook voorraden naar Nashville, TN en Moss, MS gestuurd, nadat verwoestende tornado's er doorheen trokken en veel daklozen achterbleven. ... en ons internationale werk gaat ook door. Armoede houdt niet op wanneer er een pandemie opduikt. Als iets, het wordt erger.

#GivingTuesdayNOW wordt gevierd op 5 meithu hoeft echter niet tot die tijd te wachten om aan deze zaak te doneren. Klik op de onderstaande knop om onze te bezoeken #GivingTuesdayNOW donatiepagina. Alle donaties die tussen vandaag en aanstaande dinsdag op deze pagina worden gegeven, zijn bestemd om te helpen Gleaning terwijl we doorgaan met ons werk om mensen in nood te helpen in deze ongekende tijd. 

SCHENK

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Zijn barmhartigheden zijn elke ochtend nieuw. ...

Contact

7539 Stage Rd
Concord, VA, 24538

+434 (993) 3600

Zend ons een bericht

3 + 6 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.