DEEL a-BEAR-a-THON op National Teddy Bear Day

Nationale Teddyberen Dag - 9 september - is een dag om teddyberen te vieren! Teddyberen en andere knuffelbeesten - eenhoorns, dolfijnen, konijntjes bijvoorbeeld, brengen vreugde bij kinderen over de hele wereld.

Lokale Concord-gebaseerde organisatie, Gleaning For The World, verzamelt nieuwe en voorzichtig gebruikte knuffeldieren als onderdeel van hun Teddy Bear Brigade-programma. Via dit programma worden opgezette dieren gegeven aan kinderen wier huis en leven op zijn kop zijn gezet bij een natuurramp.

"Hier in de buurt zeggen we 'kinderen zijn de kleinste slachtoffers van een natuurramp' en het is zo waar," Jeane Smiley-Mason, Gleaningzei de president. “Na een ramp zijn volwassenen erop gericht hun families in veiligheid te brengen en eventuele schade aan hun huizen en gemeenschappen te beoordelen.

Kinderen verwerken het trauma van een gebeurtenis als een natuurramp heel anders dan volwassenen. Dat is waar de knuffelbeesten binnenkomen. We zorgen ervoor dat we voldoende knuffels op elk van onze rampenbestrijdingswagens plaatsen - om ervoor te zorgen dat terwijl volwassenen de benodigdheden krijgen die ze nodig hebben voor herstel, kinderen het geschenk krijgen van een knuffelig knuffeldier, dat zal hen troosten tijdens een zeer stressvolle tijd. "

Smiley-Mason voegde eraan toe dat soms het favoriete speelgoed of knuffeldier van een kind kan zijn verdwenen in een storm, of erger nog, een ouder of geliefde kan zijn gewond of gedood. Een knuffeldier biedt troost aan een kind wanneer ze dit het meest nodig hebben.

Gleaning For The World stuurt ook knuffels op hun internationale zeecontainers, wereldwijd, naar kinderen die in armoede leven, in weeshuizen of in vluchtelingenkampen. De organisatie verdeelt elk jaar ongeveer 35,000 knuffelbeesten aan kinderen via hun Teddy Bear Brigade.

Ter viering van de Nationale Dag van de Teddybeer op 9 september, Gleaning werkt samen met Mister Goodies op de Timberlake Road-locatie om zoveel mogelijk knuffels te verzamelen, in een evenement dat ze SHARE-a-BEAR-a-THON hebben genoemd. Mister Goodies biedt een gratis ijshoorntje aan iedereen die die avond van 5 uur tot 9 uur een knuffeldier doneert aan de Teddy Bear Brigade.

Meer specifiek: iedereen die een nieuw of gebruikt knuffeldier schenkt op het SHARE-a-BEAR-a-THON-evenement, ontvangt een kaartje voor één gratis ijshoorntje. Iedereen die drie of meer knuffelbeesten doneert, kan gratis elk Mister Goodies-menu-item ontvangen. Alle tickets moeten worden ingewisseld bij het SHARE-a-BEAR-a-THON-evenement die avond, 9 september, tussen 5 en 9 uur.

Er is geen limiet aan het aantal knuffelbeesten dat u kunt doneren, maar er is een limiet van één gratis ijsje per donateur.

Als je klaar bent om je voorzichtig gebruikte of gloednieuwe knuffels een nieuw thuis te geven, kom dan op woensdag 9 september van 5 tot 9 uur langs de ijswagen van Mister Goodies. Zet je knuffelbeesten af ​​bij Gleaning's vrachtwagen op de parkeerplaats, en bezoek de vrachtwagen van Mister Goodies voor je gratis ijsje!

 

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Zijn barmhartigheden zijn elke ochtend nieuw. ...

Contact

7539 Stage Rd
Concord, VA, 24538

+434 (993) 3600

Zend ons een bericht

7 + 4 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.