DEEL a-BEAR-a-THON op National Teddy Bear Day

Nationale Teddyberen Dag - 9 september - is een dag om teddyberen te vieren! Teddyberen en andere knuffelbeesten - eenhoorns, dolfijnen, konijntjes bijvoorbeeld, brengen vreugde bij kinderen over de hele wereld.

Lokale Concord-gebaseerde organisatie, Gleaning For The World, verzamelt nieuwe en voorzichtig gebruikte knuffeldieren als onderdeel van hun Teddy Bear Brigade-programma. Via dit programma worden opgezette dieren gegeven aan kinderen wier huis en leven op zijn kop zijn gezet bij een natuurramp.

"Hier in de buurt zeggen we 'kinderen zijn de kleinste slachtoffers van een natuurramp' en het is zo waar," Jeane Smiley-Mason, Gleaningzei de president. “Na een ramp zijn volwassenen erop gericht hun families in veiligheid te brengen en eventuele schade aan hun huizen en gemeenschappen te beoordelen.

Kinderen verwerken het trauma van een gebeurtenis als een natuurramp heel anders dan volwassenen. Dat is waar de knuffelbeesten binnenkomen. We zorgen ervoor dat we voldoende knuffels op elk van onze rampenbestrijdingswagens plaatsen - om ervoor te zorgen dat terwijl volwassenen de benodigdheden krijgen die ze nodig hebben voor herstel, kinderen het geschenk krijgen van een knuffelig knuffeldier, dat zal hen troosten tijdens een zeer stressvolle tijd. "

Smiley-Mason voegde eraan toe dat soms het favoriete speelgoed of knuffeldier van een kind kan zijn verdwenen in een storm, of erger nog, een ouder of geliefde kan zijn gewond of gedood. Een knuffeldier biedt troost aan een kind wanneer ze dit het meest nodig hebben.

Gleaning For The World stuurt ook knuffels op hun internationale zeecontainers, wereldwijd, naar kinderen die in armoede leven, in weeshuizen of in vluchtelingenkampen. De organisatie verdeelt elk jaar ongeveer 35,000 knuffelbeesten aan kinderen via hun Teddy Bear Brigade.

Ter viering van de Nationale Dag van de Teddybeer op 9 september, Gleaning werkt samen met Mister Goodies op de Timberlake Road-locatie om zoveel mogelijk knuffels te verzamelen, in een evenement dat ze SHARE-a-BEAR-a-THON hebben genoemd. Mister Goodies biedt een gratis ijshoorntje aan iedereen die die avond van 5 uur tot 9 uur een knuffeldier doneert aan de Teddy Bear Brigade.

Meer specifiek: iedereen die een nieuw of gebruikt knuffeldier schenkt op het SHARE-a-BEAR-a-THON-evenement, ontvangt een kaartje voor één gratis ijshoorntje. Iedereen die drie of meer knuffelbeesten doneert, kan gratis elk Mister Goodies-menu-item ontvangen. Alle tickets moeten worden ingewisseld bij het SHARE-a-BEAR-a-THON-evenement die avond, 9 september, tussen 5 en 9 uur.

Er is geen limiet aan het aantal knuffelbeesten dat u kunt doneren, maar er is een limiet van één gratis ijsje per donateur.

Als je klaar bent om je voorzichtig gebruikte of gloednieuwe knuffels een nieuw thuis te geven, kom dan op woensdag 9 september van 5 tot 9 uur langs de ijswagen van Mister Goodies. Zet je knuffelbeesten af ​​bij Gleaning's vrachtwagen op de parkeerplaats, en bezoek de vrachtwagen van Mister Goodies voor je gratis ijsje!

 

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Als januari 2021 begint, wilt u overwegen om een ​​terugkerend fenomeen te worden Gleaning For The World donateur? Uw automatisch terugkerende maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse donatie helpt ons om Gods liefde en het voorzien in behoeften lokaal, nationaal en over de hele wereld te blijven delen. Vorig jaar was moeilijk voor iedereen, ook voor non-profitorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar goede mensen zoals jij om JA te zeggen en een automatisch terugkerend geschenk te geven Gleaning. Ga naar GFTW.org/recurringgift voor meer informatie over onze plannen voor 2021 en hoe uw terugkerende gift kan helpen! U kunt zich vandaag aanmelden en als er ooit een tijd is om uw terugkerende geschenk te annuleren, hoeft u alleen maar te bellen: geen gedoe en geen vragen. We zijn dankbaar voor elke gift die een donateur geeft, omdat hierdoor meer mensen kunnen worden geholpen Gleaning For The World. #geef #non-profit #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #gleaningvoor de wereld ...

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen.

2020 was een behoorlijk jaar - een jaar dat we niet snel zullen vergeten, maar hier bij Gleaning, we kijken vooruit naar alles wat 2021 te bieden heeft en we hopen op het beste. We zijn dankbaar dat we 2021 met u aan onze zijde mogen beginnen.

Een afhaalmaaltijd uit 2020 is om te onthouden hoe belangrijk het is om je buurman te helpen. In 2021 zijn we van plan onze programma's uit te breiden om nog meer van onze buren hier lokaal en over de hele wereld te helpen. We hopen dat je bij ons blijft om het allemaal te zien ontvouwen.

Gelukkig nieuwjaar voor jou en de jouwe! Moge God u en al uw inspanningen dit jaar zegenen.
#roanokeva #smithmountainlake #bedfordva #lynchburgva # 2021 #happynewyear
...

Vandaag is de laatste dag van 2020 - een dag waar zo velen grappen over hebben gemaakt:

"2021 kan hier niet snel genoeg komen." "Wanneer eindigt 2020?"

Nou, het is hier, mensen. Eindelijk is hij er! 2020 veroorzaakte een wereldwijde pandemie en een recordaantal natuurrampen. We hebben het drukker dan ooit en we hebben uw voortdurende steun nodig om ons te helpen bij onze missie om Gods liefde te delen en in tastbare behoeften te voorzien in 2021.

Het aftellen is begonnen ... en dat betekent dat u tot middernacht vanavond uw fiscaal aftrekbare eindejaarsgeschenk kunt geven aan Gleaning For The World. Uw donatie, ongeacht het bedrag, zal ons helpen onze missie voort te zetten om mensen in nood in 2021 te dienen. Doneer door vandaag uw cheque te mailen naar GFTW PO Box 645 Concord, VA, of door te doneren (per kaart of e-cheque) bij GFTW .org / HOPE

Hier is een gezond en vredig 2021. #lynchburgva #roanokeva #charlottesville #richmondva #vabeach #appomattox #gleaningvoor de wereld
...

Zend ons een bericht

8 + 12 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.