Gleaning geeft een 'Sweet Thank You' aan klanten in Lynchburg

Je hebt waarschijnlijk gezien Gleaning For The World's 53-voet tractoraanhangwagen geparkeerd voor Sam's Club op Wards Road in Lynchburg tijdens orkaan-, tornado- of natuurbranden wanneer de non-profitorganisatie noodhulpgoederen verzamelt voor slachtoffers van natuurrampen.

Tijdens deze verzamelingen Gleaning For The WorldHet personeel en de vrijwilligers van de winkel nodigen het winkelend publiek uit om niet-bederfelijk voedsel, hygiëneproducten en zelfs dierbenodigdheden te kopen terwijl ze in de winkel zijn - om te doneren wanneer ze het gebouw verlaten.

Deze week, op woensdag, donderdag en vrijdag (20 t / m 22 januari) van 10 tot 6 uur elke dag, Gleaning For The World's truck zal weer op hun vaste plek voor de gigantische retailer geparkeerd worden, maar dit keer ziet het er een beetje anders uit.

In plaats van enige vorm van donatie te vragen, Gleaning vertegenwoordigers zullen zoete lekkernijen weggeven aan Sam's Club-shoppers bij de uitgang van de winkel als manier om "Dankjewel" te zeggen tegen de gemeenschap die hen de afgelopen 22 jaar zo genereus heeft gesteund.

“We waarderen elke persoon die aan deze bediening doneert. Het zijn de financiële donateurs en productdonoren die deze bediening sterk houden. Deze week chocolaatjes en andere lekkernijen weggeven is gewoon Gleaning's manier om onze dankbaarheid te tonen aan onze buren die onze truck herhaaldelijk vullen met de meest noodzakelijke voorraden in tijden van natuurrampen, en aan degenen die ons het hele jaar door steunen. We vragen deze week geen donaties. We zullen daar gewoon zijn en zeggen: "Dank je wel", Gleaning For The World's president Jeane Smiley-Mason legde uit.

###

Neem voor meer informatie of om een ​​interview te plannen contact op met Teresa Davis, Gleaning's Communications Director, op 434-229-6828

In service en partnerschap,

Jeane Smiley-Mason

President en COO

Onze laatste berichten

Zijn barmhartigheden zijn elke ochtend nieuw. ...

Contact

7539 Stage Rd
Concord, VA, 24538

+434 (993) 3600

Zend ons een bericht

6 + 5 =

Gleaning For The World, Inc., is geregistreerd bij de Internal Revenue Service als een 501 (c) (3) non-profitorganisatie. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar onder deze status.